Benaderbaar: gericht op klanten en vennoten

Benaderbaar: gericht op klanten en vennoten

Bij lage temperaturen in poolgebieden, onder ongunstige omstandigheden in de woestijn, op hoog hoogten met een laag zuurstofgehalte:
TII heeft gelijk daar klaar om samen de wereld in beweging te brengen
met onze klanten!
Dit is gegarandeerd niet alleen door onze producten, maar ook in het bijzonder
door onze medewerkers die zorgen voor een efficiënte
wereldwijde service en via ons internationale partnernetwerk.

Tegenwoordig zet TII internationale standaarden in een breed scala aan toepassingen. De basis hiervan is communicatie. Blijven verbinden met ons klantenbestand maakt de TII Group om te helpen bij het overwinnen van de multiple uitdagingen waarmee de gespecialiseerde transportsector regelmatig wordt geconfronteerd.
Door vindingrijke oplossingen bieden die gebruik maken van geavanceerde transportmiddelen, TII helpt onze klanten elke hindernis veilig te overwinnen
op weg naar het voltooien van het verbazingwekkende bewegingen die synoniem zijn geworden met de TII-productlijn.

Wij zorgen steeds voor de nodige expertise om ideale oplossingen te vinden – en te begeleiden onze klanten vanaf het eerste onderzoek en ontwikkeling van opties voor projecten uitvoering tot en met oplevering en voorbij. Daarnaast onze klanten kunnen rekenen op onze steun die zich uitstrekt over de gehele levensduur van de voertuigen.
Wij leveren betrouwbaar en effectief klantenservice zoals training, cursussen, onderhoudswerkzaamheden, servicebeurten, verbouwingen, revisies en reparaties evenals diensten voor projectontwerp berekeningen of digitale toegevoegde waarde Diensten.

De lange levensduur van TII-voertuigen garandeert een hoog waarde behoud. Met het professionele REFIT-aanbod, TII-technici en ingenieurs verlengen opnieuw de levensduur van de voertuigen tijdens het verstrekken ervan een langer werkzaam leven door het uitvoeren van major revisies.

Terug naar blog