Move the world

Move the world

In het zuidwesten van Duitsland heeft de Zwabische ondernemersfamilie van Otto Rettenmaier een sterke alliantie gevormd onder de paraplu van TII, bestaande uit de traditionele bedrijven SCHEUERLE, KAMAG, NICOLAS en TII INDIA. Deze innovatieve groep is voorbestemd om vandaag en in de toekomst grote dingen te bereiken.

Als een van de meest innovatieve aanbieders van zware en moeilijkste transport- en logistieke oplossingen hebben we als groep onze krachten versterkt, onze krachten gebundeld en alles op alles gezet om onze klanten nog actiever te benaderen. We worden gedreven door onze trots, ervaring en niet aflatende passie voor de ontwikkeling van nieuwe, veilige en bruikbare oplossingen voor onze klanten wereldwijd.

Samen met onze klanten en zakenpartners over de hele wereld zijn we er trots op voertuigen te produceren die zijn ontworpen om elke lading, ongeacht het gewicht of de afmetingen, met een hoge mate van precisie te heffen en veilig naar hun bestemming te brengen en neer te zetten. Binnen millimeters nauwkeurigheid en de grootst mogelijke aandacht voor veiligheid. Enorm zwaar materieel, rotorbladen van meer dan 100 meter lang, brugdelen en complete installatie installaties. Gloeiend staal, ruimtevoertuigen, olieplatforms, vliegtuigen, schepen, locomotieven en wagons, maar ook wissellaadbakken en opleggers op logistieke werven.

Bij TII wordt elke taak opgelost door ons team van specialisten met jarenlange ervaring en diepgaand inzicht in de verschillende industrieën die behoefte hebben aan gespecialiseerd transportmaterieel. Onze experts spreken dezelfde taal als onze klanten als het gaat om het oplossen van de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd. Door gebruik te maken van de volledige paraplu van de TII Group, bieden we flexibele oplossingen van TII SCHEUERLE voor zowel on- als off-road transportuitdagingen, evenals industriële en werf logistieke oplossingen via TII KAMAG. Zo is een betrouwbaar familiebedrijf gegroeid en altijd samenwerkt ten voordele van alle klanten en partners – en die met het overkoepelende merk TII vandaag al optimaal is voorbereid om aan de hoge verwachtingen van de toekomst te voldoen. TII staat voor kracht, aandacht, innovatieve oplossingen en biedt een breed scala aan voertuigen naast wereldwijde service en ondersteuning gedurende de hele levensduur van elk product in ons uitgebreide assortiment. Door deze toewijding en doorzettingsvermogen ziet de wereld TII als een uniek, duurzaam en kwaliteitsmerk dat effectieve en veilige product oplossingen biedt voor de onmiddellijke en toekomstige behoeften van de grote verscheidenheid aan bedrijfstakken die worden bediend. Met voertuigoplossingen van TII kunnen onze klanten alles verplaatsen – en dus gewoon onze stelregel volgen: TII.

Beweeg de wereld

Terug naar blog